Societe Generale Srbija, 35 godina podrške privredi i građanima srbije.


Societe Generale posluje od 1977. godine, kada je u Beogradu otvoreno predstavništvo banke iz Pariza, što je ujedno bilo jedno od prvih predstavništava neke strane banke u tadašnjoj Jugoslaviji.  Tokom proteklih 35 godina, nikada nije prestajala sa radom, bila je konstatno na usluzi svojim klijentima, bez obzira na promene u političkom i ekonomskom okruženju. SoGe banka se  razvijala postepeno i danas raspolaže mrežom od 103 ekspoziture i preko 1 300 zaposlenih.

 

U okviru grupacije posluje i lizing kuća „SOGELEASE SRBIJA d.o.o.“ (SOŽELIZ Srbija d.o.o.) osnovana početkom 2006. godine, i među prvim je lizing kućama u Srbiji je dobila zvaničnu licencu Narodne banke Srbije (NBS) po novim propisima.

„Sogelease Srbija“ osnovan je sa ciljem da ponudi tržištu usluge finansijskog lizinga, namenjene pravnim i fizičkim licima, preduzetnicima i registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima.

U ponudi „Sogelease Srbija“ svojim klijenatima nudi proizvode vrhunskog kvaliteta po konkurentnim cenama, varijabilnoj i/ili fiksnoj kamatnoj stopi.


*Kalkulacija je isključivo informativne namene te se kao takva ne može koristiti ni u jednu drugu svrhu.